RestoDays: steeds succesvol!
De RestoDays zijn het grootste gastronomische evenement in België en Luxemburg waarbij u 17 dagen lang voor een zacht prijsje kan genieten van een driegangenlunch of –diner in een toprestaurant: €25 voor de lunch en €30 voor het diner 's avonds. Restaurants met een score van 12/20, 13/20 of 14/20 in de GaultMillau-gids bieden een exclusief ontdekkingsmenu aan voor €36 voor de lunch en €41 voor het diner. De deelnemende restaurants met een score van min. 15/20 of één Michelinster bieden op hun beurt een ontdekkingsmenu aan tegen €42 voor de lunch en €47 voor het diner. In een restaurant met twee Michelinsterren, zal u €57 betalen voor een driegangenlunch en €62 voor een driegangendiner. Een unieke kans om voor een prikje de gastronomie te (her)ontdekken!
De restauranthouders zetten hun beste beentje voor om hun visie op de culinaire kunst in de kijker te zetten. Met een verleidelijk aanbod dat toegankelijk is voor álle fijnproevers! Ontdek een andere kant van uw favoriete etablissement of laat u verleiden door nieuwe restaurants of gerechten die u voorheen niet durfde uitproberen… uit schrik voor een gepeperde rekening!
Het concept RestoDays vond voor het eerst plaats in april 2010. In België en Groot Hertogdom Luxemburg organiseren we 3 edities per jaar waaronder één sterreneditie in juni die plaatsvindt in België sinds 2012. Elke editie is altijd een succes met meer dan 50.000 couvertsdie worden gereserveerd! Het kwalitatieve aanbod werd bovendien sterk uitgebreid: meer dan 300 restaurants in België en Luxemburg heten u welkom tijdens elke editie van de RestoDays om te proeven van hun geraffineerde topkeukens... voor een licht verteerbare prijs!
Reserveren voor de RestoDays kan alleen online via tablebooker. Via de reservatietechnologie van tablebooker u in realtime een keuze maken én boeken vanuit uw luie zetel.. Eén muisklik en uw tafeltje is gereserveerd! Deze technologie staat bovendien garant voor comfort en veiligheid.