• nl
  • fr
  • en
31ste editie |   21 maart — 6 april 2025
77 deelnemende restaurants
Terug

Bizie Lizie

VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
Belgische
12/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Kaaskroket met Brugge Oud

Vitello tonnato met appelkappers

Gemarineerde zalm met dille-honing dressing

Buikspek met salade Liégeoise

Bisque van grijze garnalen met cognacroom

~~~~~~~~~~

Zeebaars met Zuiderse vinaigrette

Eendenborst met saus van rode Porto

Kalfsniertjes in mosterdroom

Bouillabaise van Noordzeevis met rouille

Steak Tartaar met frietjes

~~~~~~~~~~

Dame Blanche

Gemarineerde ananas met kokossorbet

Moelleux van chocolade

Coupe advocaat

Assortiment kazen


RestoDays menu

Kaaskroket met Brugge Oud

Vitello tonnato met appelkappers

Gemarineerde zalm met dille-honing dressing

Buikspek met salade Liégeoise

Bisque van grijze garnalen met cognacroom

~~~~~~~~~~

Zeebaars met Zuiderse vinaigrette

Eendenborst met saus van rode Porto

Kalfsniertjes in mosterdroom

Bouillabaise van Noordzeevis met rouille

Steak Tartaar met frietjes

~~~~~~~~~~

Dame Blanche

Gemarineerde ananas met kokossorbet

Moelleux van chocolade

Coupe advocaat

Assortiment kazen


Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48