• nl
  • fr
  • en
27e editie |   10 - 26 maart 2023
125 deelnemende restaurants
Terug

bassud

Zuidstraat 42 - 8820 TORHOUT
Zuidstraat 42 - 8820 TORHOUT
Belgische, Schaaldieren, Visgerechten
14/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Menu Restodays Lunch:


Zeeuwse mossel, Mostaard Wostyn, zure room, koolrabi, selder

Parelhoen, dragonsaus, beukenzwam, cevenne-ui, koolraapjes

Appelvariëteiten, amandel, boterkaramel

 



Menu RestoDays Diner:

Zeeuwse mossel, Mostaard Wostyn, zure room, koolrabi, selder

Noordzeevis, spitskool uit de houtskooloven, beurre blanc, boerenkool

Parelhoen, dragonsaus, beukenzwam, cevenne-ui, koolraapjes

Appelvariëteiten, amandel, boterkaramel

 

(Er zal telkens een extra gerechtje voorgesteld worden ter plaatse in het restaurant)

RestoDays menu

Menu Restodays Lunch:


Zeeuwse mossel, Mostaard Wostyn, zure room, koolrabi, selder

Parelhoen, dragonsaus, beukenzwam, cevenne-ui, koolraapjes

Appelvariëteiten, amandel, boterkaramel

 



Menu RestoDays Diner:

Zeeuwse mossel, Mostaard Wostyn, zure room, koolrabi, selder

Noordzeevis, spitskool uit de houtskooloven, beurre blanc, boerenkool

Parelhoen, dragonsaus, beukenzwam, cevenne-ui, koolraapjes

Appelvariëteiten, amandel, boterkaramel

 

(Er zal telkens een extra gerechtje voorgesteld worden ter plaatse in het restaurant)

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden