• nl
  • fr
  • en
28e editie |   6 - 22 oktober 2023
174 deelnemende restaurants
Terug

La Frairie Resto - Épicerie

Avenue de la Roseraie 9 - 1360 PERWEZ
Avenue de la Roseraie 9 - 1360 PERWEZ
Gastronomische
14.5/20 Gault&Millau
RestoDays menu

Créations Apéritives

***

Tartelette aux Tomates de Collection “2023”

Pastéque / Feta / Balsamico & Herbes du jardin

***

*Qeuf de poule en cuisson lente

Butternut / Foie gras de canard & Parmesan Reggiano

***

Ballotine de Volaille fermière

Chou pointu / Risotto / Homard & Estragon

***

Café glacé

Cookies crunchy / Lait d'amandes & Noisettes




3 SERVICES - 56 €/P.P

1ére entrée / Plat/ Dessert


*4 SERVICES - 69 €/p.p

2 entrées / Plat / Dessert


Une dégustation au verre recommandé avec harmonie et passion.

Laissez-vous guider pour un voyage gustatif, 6€ à 7€ le verre/pp

RestoDays menu

Créations Apéritives

***

Tartelette aux Tomates de Collection “2023”

Pastéque / Feta / Balsamico & Herbes du jardin

***

*Qeuf de poule en cuisson lente

Butternut / Foie gras de canard & Parmesan Reggiano

***

Ballotine de Volaille fermière

Chou pointu / Risotto / Homard & Estragon

***

Café glacé

Cookies crunchy / Lait d'amandes & Noisettes




3 SERVICES - 56 €/P.P

1ére entrée / Plat/ Dessert


*4 SERVICES - 69 €/p.p

2 entrées / Plat / Dessert


Une dégustation au verre recommandé avec harmonie et passion.

Laissez-vous guider pour un voyage gustatif, 6€ à 7€ le verre/pp

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Bancontact, Cash
Faciliteiten en Services
  • Accommodaties
    Wi-fi
  • Groepscapaciteit
    50
Beoordelingen

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden