RESTODAYS MENU OKTOBER 2022
Steenbolk – vlierbesbloesem - appel
Vis uit de Noordzee - pompoen – garnaal
Hollstein van de BBQ - knolselder – dragon
Chocolade – koffie - braam
52 € per persoon
Aangepaste wijnen per glas
Wit 8.50 €
Rood 9.00 €
Bob versie 4.50 €
Restaurant Wilford T - Wilfordkaai 10, Temse - www.restaurant-wilfordt.be
Een uitstekende ervaring, keer op keer.
Beter wordt het niet in deze regio (Temse en omgeving). Lichtjes onderschat door G&M maar geroutineerde lekkerbekken en ervaren fijnproevers hebben de weg naar dit succulente adres inmiddels gevonden. Hier wordt gekookt met passie, ambitie en de beste marktproducten. De verrassende combinaties worden op het bord geschilderd door sterrenchef Tom (Likoké, Clandestino) en aanstormend talent Ilias. Mijn volgende reservatie staat al vast.
Een uitstekende ervaring, keer op keer.
RESTODAYS MENU OKTOBER 2022
Steenbolk – vlierbesbloesem - appel
Vis uit de Noordzee - pompoen – garnaal
Hollstein van de BBQ - knolselder – dragon
Chocolade – koffie - braam
52 € per persoon
Aangepaste wijnen per glas
Wit 8.50 €
Rood 9.00 €
Bob versie 4.50 €
Restaurant Wilford T - Wilfordkaai 10, Temse - www.restaurant-wilfordt.be
Een uitstekende ervaring, keer op keer.
Beter wordt het niet in deze regio (Temse en omgeving). Lichtjes onderschat door G&M maar geroutineerde lekkerbekken en ervaren fijnproevers hebben de weg naar dit succulente adres inmiddels gevonden. Hier wordt gekookt met passie, ambitie en de beste marktproducten. De verrassende combinaties worden op het bord geschilderd door sterrenchef Tom (Likoké, Clandestino) en aanstormend talent Ilias. Mijn volgende reservatie staat al vast.