• nl
  • fr
  • en
27e editie |   10 - 26 maart 2023
125 deelnemende restaurants
Terug

WILFORD T

WILFORDKAAI 10 - 9140 TEMSE
WILFORDKAAI 10 - 9140 TEMSE
Belgische, Visgerechten
14/20 Gault&Millau
1 beoordeling 1 beoordeling
RestoDays menu

RESTODAYS MENU  OKTOBER  2022

 

Steenbolk – vlierbesbloesem - appel

Vis uit de Noordzee - pompoen – garnaal

Hollstein van de BBQ  - knolselder – dragon


Chocolade – koffie - braam  

 

52 € per persoon

 

Aangepaste wijnen per glas

Wit 8.50 €

Rood 9.00 €

Bob versie 4.50 €

Restaurant Wilford T - Wilfordkaai 10, Temse - www.restaurant-wilfordt.be

 

Beoordelingen
Bart D. L.
23/11/2017 21:47
Een uitstekende ervaring, keer op keer.

Beter wordt het niet in deze regio (Temse en omgeving). Lichtjes onderschat door G&M maar geroutineerde lekkerbekken en ervaren fijnproevers hebben de weg naar dit succulente adres inmiddels gevonden. Hier wordt gekookt met passie, ambitie en de beste marktproducten. De verrassende combinaties worden op het bord geschilderd door sterrenchef Tom (Likoké, Clandestino) en aanstormend talent Ilias. Mijn volgende reservatie staat al vast.

Laatste beoordelingen
  • Een uitstekende ervaring, keer op keer.
    Bart, 58, November 23, 2017
Alle beoordelingen
RestoDays menu

RESTODAYS MENU  OKTOBER  2022

 

Steenbolk – vlierbesbloesem - appel

Vis uit de Noordzee - pompoen – garnaal

Hollstein van de BBQ  - knolselder – dragon


Chocolade – koffie - braam  

 

52 € per persoon

 

Aangepaste wijnen per glas

Wit 8.50 €

Rood 9.00 €

Bob versie 4.50 €

Restaurant Wilford T - Wilfordkaai 10, Temse - www.restaurant-wilfordt.be

 

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Master Card, Visa, Bancontact
Beoordelingen
Bart D. L.
23/11/2017 21:47
Een uitstekende ervaring, keer op keer.

Beter wordt het niet in deze regio (Temse en omgeving). Lichtjes onderschat door G&M maar geroutineerde lekkerbekken en ervaren fijnproevers hebben de weg naar dit succulente adres inmiddels gevonden. Hier wordt gekookt met passie, ambitie en de beste marktproducten. De verrassende combinaties worden op het bord geschilderd door sterrenchef Tom (Likoké, Clandestino) en aanstormend talent Ilias. Mijn volgende reservatie staat al vast.

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden