MENU RESTODAYS 7 OKTOBER – 23 OKTOBER
-----------------------------------
DEMI-DEMI
(1 kaaskroketje en 1 garnaalkroketje
met gefruite peterselie en citroen)
of
BISQUE VAN GRIJZE GARNALEN (+€4)
(met cognac en opgeklopte room)
of
DUO VAN WILDPATÉ
(met brioche, kletsenbrood en
confituur van ui & witloof)
-------------------------------
PASTA MET BOSCHAMPIGNONS EN TRUFFELBOTER
of
EVERZWIJNFILET MET WINTERGROENTJES, AMANDELKROKETJES EN RODE WIJNSAUS (+€4)
of
VISSUGGESTIE VAN DE CHEF
------------------------
DAME BLANCHE MET VERSE CHOCOLADESAUS
of
TIRAMISU MET SPECULOOS
MENU RESTODAYS 7 OKTOBER – 23 OKTOBER
-----------------------------------
DEMI-DEMI
(1 kaaskroketje en 1 garnaalkroketje
met gefruite peterselie en citroen)
of
BISQUE VAN GRIJZE GARNALEN (+€4)
(met cognac en opgeklopte room)
of
DUO VAN WILDPATÉ
(met brioche, kletsenbrood en
confituur van ui & witloof)
-------------------------------
PASTA MET BOSCHAMPIGNONS EN TRUFFELBOTER
of
EVERZWIJNFILET MET WINTERGROENTJES, AMANDELKROKETJES EN RODE WIJNSAUS (+€4)
of
VISSUGGESTIE VAN DE CHEF
------------------------
DAME BLANCHE MET VERSE CHOCOLADESAUS
of
TIRAMISU MET SPECULOOS