• nl
  • fr
  • en
27e editie |   10 - 26 maart 2023
125 deelnemende restaurants
Terug

BRASSERIE BIZIE LIZIE

VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
VlaamseKaai 16 - 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
Traditionele, Belgische
12/20 Gault&Millau
192 beoordelingen 192 beoordelingen
RestoDays menu

Menu Resto Days 7 oktober – 23 oktober

VOORGERECHT

Soep van Noordzeevis met toastjes en rouille

-

Bouchot mosselen met ricard room en een brunoise van wortel en ui

-

Vitello tonnato met appelkappers

-

Stoofpotje van schorseneren, gerookte zalm, gepocheerd ei en mousseline

-

Carpaccio van rode biet met feta en postelein (v)

 

HOOFDGERECHT

Zeebaars met pompoen, spekaardappeltjes en beurre blanc

-

Tomaat gevuld met grijze garnalen en frietjes

-

Linguine met boschampignons (v)

-

Speenvarken met hutsepot van spruiten en mosterdsaus

-

Onglet “Bordelaise” met pommes pont neuf

 

DESSERT

Warme vijg met een jus van porto en tijm en walnotenijs

-

Ganache van pure chocolade met zeste van sinaasappel

-

Parfait van nougatine

-

Dame blanche

-

Kaasassortiment

Beoordelingen
Kris V.

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige eetruimtes. Correcte tijd tussen verschillende menugangen. Het eten was warm en voldoende. Ook de bediening van de dranken was perfect, rode wijn op tafel, witte wijn in de koeler (keuken ?). Het dessert, variërend van coupe colonel, moelleux tot omelette sibérienne was snel en perfect opgediend.

Wim D. B.

Lekker eten, goede service.

Wilfried A.

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer .

Corinne D. D.

Bediening en onthaal vriendelijk en heel professioneel; aangenaam kader. De kwaliteit van één van de voorgerechten liet te wensen over, zowel qua smaak van de ingrediënten (opgewarmde aardappel?) als qua afwerking en op smaak brengen. Bij de hoofdgerechten was het dan weer wel OK, hoewel de eend smakelijker was dan het visgerecht. Al bij al toch wel van genoten.

Daniel P.

Allés picobello

Charlotte L.

Het eten was heel lekker. Het enige wat we jammer vonden is dat we best lang moesten wachten. Hoewel dat we kwamen eten in het kader van de restodays is het toch nog een dure avond geworden.

Bruno P.

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een heel toffe middag en genoot, samen met mijn vrouw, van lekker eten in een gezellige kader.

Tobias V.

De service op zich is goed en er is een aangename sfeer... Helaas liet ons voorgerecht zéér lang op zich wachten en was het bovendien niet zo lekker als het zich aankondigde. Op het hoofdgerecht was het nog langer wachten (ong. 1.15u). Van smaak was het dan wel lekker, maar het was zeker niet genoeg. Het dessert was wel zéér lekker. Over het algemeen dus geen al te beste ervaring en op de koop toe viel de film die we daarna keken in UGC ook nog eens tegen, van een pechdag gesproken...

Marie T.

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en de bediening was vriendelijk en attent. Niets op aan te merken.

LODE v.

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze.

Alain E.

Vriendelijke bediening, lekkere gerechten, voldoende grote porties.

Karin D.

Zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Jens V. L.

Lekker eten en voldoende eten! Wijn was ook lekker maar jammer dat we bij de 2de wijn minder uitleg kregen! Bij het eerste glas was er veel uitleg. Fijn dat we ons dessert mochten aanpassen.

Paul G.

Lekker gegeten met goede wijn

Paul V. C.

Vriendelijke bediening, goede uitleg bij wijn en gerechten, prijs kwaliteit ok,

1
2
3
4
Laatste beoordelingen
  • Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige...
    Kris, 61, November 12, 2016
  • Lekker eten, goede service....
    Wim, 56, Oktober 17, 2016
Alle beoordelingen
RestoDays menu

Menu Resto Days 7 oktober – 23 oktober

VOORGERECHT

Soep van Noordzeevis met toastjes en rouille

-

Bouchot mosselen met ricard room en een brunoise van wortel en ui

-

Vitello tonnato met appelkappers

-

Stoofpotje van schorseneren, gerookte zalm, gepocheerd ei en mousseline

-

Carpaccio van rode biet met feta en postelein (v)

 

HOOFDGERECHT

Zeebaars met pompoen, spekaardappeltjes en beurre blanc

-

Tomaat gevuld met grijze garnalen en frietjes

-

Linguine met boschampignons (v)

-

Speenvarken met hutsepot van spruiten en mosterdsaus

-

Onglet “Bordelaise” met pommes pont neuf

 

DESSERT

Warme vijg met een jus van porto en tijm en walnotenijs

-

Ganache van pure chocolade met zeste van sinaasappel

-

Parfait van nougatine

-

Dame blanche

-

Kaasassortiment

Bekijk op kaart
Routebeschrijving
Info
  • Betalingswijzen
    Maestro, Sodexo Lunch Pass®, American Express, Master Card, Visa, Bancontact, Sodexo Card®
Faciliteiten en Services
  • Accommodaties
    Real-time reserveerbaar
Beoordelingen
Kris V.

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige eetruimtes. Correcte tijd tussen verschillende menugangen. Het eten was warm en voldoende. Ook de bediening van de dranken was perfect, rode wijn op tafel, witte wijn in de koeler (keuken ?). Het dessert, variërend van coupe colonel, moelleux tot omelette sibérienne was snel en perfect opgediend.

Wim D. B.

Lekker eten, goede service.

Wilfried A.

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer .

Corinne D. D.

Bediening en onthaal vriendelijk en heel professioneel; aangenaam kader. De kwaliteit van één van de voorgerechten liet te wensen over, zowel qua smaak van de ingrediënten (opgewarmde aardappel?) als qua afwerking en op smaak brengen. Bij de hoofdgerechten was het dan weer wel OK, hoewel de eend smakelijker was dan het visgerecht. Al bij al toch wel van genoten.

Daniel P.

Allés picobello

Charlotte L.

Het eten was heel lekker. Het enige wat we jammer vonden is dat we best lang moesten wachten. Hoewel dat we kwamen eten in het kader van de restodays is het toch nog een dure avond geworden.

Bruno P.

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een heel toffe middag en genoot, samen met mijn vrouw, van lekker eten in een gezellige kader.

Tobias V.

De service op zich is goed en er is een aangename sfeer... Helaas liet ons voorgerecht zéér lang op zich wachten en was het bovendien niet zo lekker als het zich aankondigde. Op het hoofdgerecht was het nog langer wachten (ong. 1.15u). Van smaak was het dan wel lekker, maar het was zeker niet genoeg. Het dessert was wel zéér lekker. Over het algemeen dus geen al te beste ervaring en op de koop toe viel de film die we daarna keken in UGC ook nog eens tegen, van een pechdag gesproken...

Marie T.

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en de bediening was vriendelijk en attent. Niets op aan te merken.

LODE v.

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze.

Alain E.

Vriendelijke bediening, lekkere gerechten, voldoende grote porties.

Karin D.

Zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening.

Jens V. L.

Lekker eten en voldoende eten! Wijn was ook lekker maar jammer dat we bij de 2de wijn minder uitleg kregen! Bij het eerste glas was er veel uitleg. Fijn dat we ons dessert mochten aanpassen.

Paul G.

Lekker gegeten met goede wijn

Paul V. C.

Vriendelijke bediening, goede uitleg bij wijn en gerechten, prijs kwaliteit ok,

1
2
3
4

Over dit event

  • Over dit event
  • Reserveren voor Restodays
  • Veelgestelde vragen

Reserveer in avant-première

  • Inschrijven

Onze sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.be
  • www.restodays.be

Contact

Tablebooker bv
Lozenberg 11, 1932 Zaventem
BELGIË
Tel: 02.702.10.77
Fax: 02.726.86.48

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle cookies aanvaarden