Millefeuille met boschampignons, room en lavaskruid
Stoofpotje van schorseneren, grijze garnalen, gepocheerd ei en mousseline
Kaaskroketten bereid met Oud Brugge (V)
Vitello tonnato met appelkappers
Kroket van vol au vent met een mayonaise van Piccalilly
~.~.~.~.
Risotto met zongedroogde tomaten, artisjok en parmezaan (V)
Zeewolf met gesmolten spinazie en sausje van Noilly Prat
Patrijs met knolselderpuree, brunoise van witloof en appel en fine champagne saus
Navarin van lamsbout met gebakken pompoen en salie-aardappelen
Steak tartaar met frietjes
~.~.~.~.
Pavlova met rood fruit
Dame Blanche
Moëlleux van chocolade
Brie met chutney van dadels en vijgen
Kolonel, citroensorbet met vodka
Millefeuille met boschampignons, room en lavaskruid
Stoofpotje van schorseneren, grijze garnalen, gepocheerd ei en mousseline
Kaaskroketten bereid met Oud Brugge (V)
Vitello tonnato met appelkappers
Kroket van vol au vent met een mayonaise van Piccalilly
~.~.~.~.
Risotto met zongedroogde tomaten, artisjok en parmezaan (V)
Zeewolf met gesmolten spinazie en sausje van Noilly Prat
Patrijs met knolselderpuree, brunoise van witloof en appel en fine champagne saus
Navarin van lamsbout met gebakken pompoen en salie-aardappelen
Steak tartaar met frietjes
~.~.~.~.
Pavlova met rood fruit
Dame Blanche
Moëlleux van chocolade
Brie met chutney van dadels en vijgen
Kolonel, citroensorbet met vodka